top of page
achtergrond

UNIEK IN VLAANDEREN

NetjesOpOrde@home

 

Ben je een beetje uitgekeken op de juwelen- of tupperwareavonden? Wil je eens met iets nieuw op de proppen komen? Heb je zin om samen met je vriendinnen, collega’s, buren,… een fijn meidenmoment te organiseren in een volledig nieuw concept?
 

Leg dan vandaag nog je ‘NetjesOpOrde@home’ vast. Geen plastieken potjes of halssnoeren in het aanbod. Geen aankoopverplichtingen. Wel een avond boordevol tips, weetjes, oefeningen en plezier om zelf overzicht te creëren, zodat voor jou en je gasten alles NetjesOpOrde blijft en/of komt. Nadien kunnen zowel gastvrouw als gasten ongetwijfeld genieten van rust in hun leven en volgt er gegarandeerd meer tijd voor de dingen die er écht toe doen!

Lijkt dit iets voor jou? 

Stuur dan vandaag nog een mailtje via het contactformulier voor meer informatie!

Als gastvrouw zorg je voor een groepje van minimum 8 personen, eventueel met hapje en drankje. Deelnameprijs voor de gasten 15€pp. Ik neem jullie gedurende een tweetal uurtjes mee in de wereld van het organizen en zorg ervoor dat verder alles NetjesOpOrde komt met tips, weetjes, een infobundel voor de gasten én een extra presentje voor de gastvrouw!

NetjesOpOrde.jpg
bottom of page