Lees hieronder wat anderen van NetjesOpOrde vinden 

Al een tijdje de NetjesOpOrdefacebookpagina aan het volgen; tevens een infosessie gevolgd; de infosessie werd met heel wat enthousiasme gegeven en zit boordevol tips en herkenning; een aanrader!

Heidi Algoedt (2018)

Bedankt voor je praktische hulp, maar vooral voor de warme en zachte manier waarop je mijn zoontje benaderd hebt! Ikzelf heb er meteen ook wat pedagogische vaardigheden uit gehaald! Jij bent echt veel meer dan een opruimcoach. Ik zou het eerder omschrijven als 'opruimLIFEcoach. Iemand die vooral interesse heeft in het verhaal achter de mens en vanuit die optiek het probleem aanpakt. Op deze manier is succes op lange termijn zeker gegarandeerd

Ilse Vanachter (2019...)

Ik ben een behoorlijke chaoot als het op mijn huishouden aankomt. Dankzij kleine toepasbare tips van Gwendoline vind ik mijn spullen makkelijker terug en ben ik beter georganiseerd. Bovenal heeft ze me geleerd dat het niet allemaal meteen perfect moet zijn!

Carolien De Bondt (2019)

Infosessie 'Orde in je leven, rust in je hoofd' voor Samana (Tongerlo 27/1/2020)

Ik moet bekennen, ik heb nog maar net je pagina ontdekt via een vriend, maar ik heb al direct een Eureka ! gevoel. Chaos, de rode draad in mijn leven... Heerlijk enerzijds, om je te laten drijven op de flow, om te doen wat je hart je op dat moment ingeeft, maar tegelijk vaak een ramp voor je huis en huishouden. Tips zijn dus méér dan welkom, ik ben benieuwd om meer te lezen.

Gerda Cools (2018)

Toen ik NetjesOpOrde belde, dacht ik dat 'de opruimcoach' zelf wel even in mijn spullen zou vliegen en mijn chaos zou wegwerken. Niets is echter minder waar! Gwendoline gaat veel verder dan dat: Zij zocht eerst uit hoe het komt dat er chaos in mijn leven is. Uren hebben we gepraat met af en toe eens een traantje maar ook vaak met heel wat gelach. Door samen bewust stil te staan bij mijn spullen, heb ik mezelf beter leren kennen. Zij motiveerde me om vooral zelf de handen uit de mouwen te steken, leerde me nieuwe opruimtechnieken en moedigde me steeds opnieuw aan als het even moeilijk ging! Ik kreeg steeds meer zin om zelf aan de slag te gaan en stap voor stap is mijn huisje terug NetjesOpOrde geraakt!

R. D. (2018)

In een gezin met 2 kleine kindjes is OPRUIMEN echt wel nodig. Dankzij de Tips-To-Do-formule van Gwendoline probeer ik stapje per stapje structuur te krijgen, zodat het toch iets meer opgeruimd blijft. De kindjes zijn nog klein dus dit is HET moment om ook hen erbij te betrekken, vooral dan de oudste dochter van bijna 4. Ook fijn dat Gwendoline na een infosessie nog beschikbaar blijft per mail en ze zo ook nog tips blijft geven en vooral aanmoedigingen. Bedankt!

D.R. (2020)

Nu vind ik van mezelf dat ik behoorlijk netjes ben, maar sommige van de NetjesOpOrdetips zijn echt top! Heel handige tips, korte opruimmomenten die toch echt het verschil maken!

Karolien Zoons (2018)

Wanneer ik iemand aanbeveel, spelen er bij mij dikwijls zeer subjectieve elementen mee die voor anderen misschien minder van belang zijn. NetjesOpOrde scoorde bij mij van in het begin uitzonderlijk hoog. Vriendelijk, meelevend maar ook recht voor de raap, begaan maar zeer professioneel en een echte doorzetter. En volledig op maat van de klant, waarbij met alle mogelijke bëinvloedende factoren rekening wordt gehouden : financïele sitiuatie, tijd, lichamelijke en geestelijke toestand. Aan dit laatste moet enorm veel aandacht worden besteed, willen de opruimacties slagen EN het resultaat behouden worden! En ik met al mijn lichamelijke EN geestelijke hindernissen kan daarvan meespreken. Voor mij vormde NetjesOpOrde de aanzet tot mijn redding. En naast mijn subjectieve beoordeling, kan ik er sinds kort ook een professioneel en objectieve aan toevoegen. Mijn begeleidster van het Emergo team van Duffel (psychiatrie) heeft het verslag gekregen van NOO en zij stond versteld van de professionele aanpak, van het belang dat er werd gehecht aan de geestelijke impact van rommel op een persoon en van de zeer correcte inschatting van welke aanpak dan ook het beste voor die persoon (ikzelf) zou werken. Het plaatje klopte volledig. Mijn begeleidster was vol lof over Gwendoline haar aanpak. Ze heeft dan ook de contactgegevens van NOO gevraagd!
Wat voor mij al duidelijk was, werd hier professioneel bevestigd. En mijn begeleidster komt regelmatig in contact met mensen die opruimproblemen hebben. Dus NOO, ja hoor Gwendoline : bij deze een dikke pluim voor al je tijd en werk die je in ons, die door het bos effe de bomen niet meer zien staan, steekt!

Linda Verbinnen (2019...)

Enkele kleine tips van NetjesOpOrde maken nu al een groot verschil voor mij. Deze tips zijn heel gemakkelijk toe te passen, ook in een druk (soms chaotisch) gezin! Ik ben echt benieuwd naar meer!!!!!

Wendy Vervoort (2018)

Via een mailtje of via deze website kan je aangeven dat je alles graag ‘NetjesOpOrde’ wil. Ik bel je daarna zo snel mogelijk terug om een afspraak vast te leggen. Uiteraard kan je ook meteen zelf bellen. Spreek gerust iets in op voicemail als ik even niet bereikbaar ben.

De volgende stap is dat we kennismaken*. Dit eerste gesprek van ongeveer één uurtje is nog steeds vrijblijvend. We leren elkaar beter kennen en zoeken uit of we iets voor elkaar kunnen betekenen… of het ‘klikt’ tussen ons. We gaan rustig rond de tafel zitten en jij gaat vertellen waar het voor jou misloopt, wat voor jou een ideale situatie zou zijn en wat prioritair is. Ik zal op dat moment vooral luisteren naar wat jouw ergernissen en verwachtingen zijn.

 

Om een goed beeld te krijgen van de situatie is het belangrijk dat het intakegesprek doorgaat op de plaats waar de begeleiding ook effectief dient te gebeuren. Voor het vrijblijvend intakegesprek (gesprek + plan van aanpak op maat) betaal je een vast tarief van 55 euro (excl. kilometervergoeding).

Na het gesprek bepaal jij zelf hoe het verder gaat. Wil je graag mijn hulp dan maken we meteen een afspraak. Wil je liever alles even laten bezinken? Geen probleem, dan laat jij nadien weten of en wanneer we er samen in kunnen vliegen. Jij hebt immers de touwtjes in handen. 

Kijk HIER voor een overzicht van de voorwaarden en mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Je hebt op facebook, op de website of via een ander forum gelezen over ‘NetjesOpOrde’?

Of is het de buurman,

je vriendin of een familielid

die je deze tip gaf? 

Maakt niet uit. 

We hebben elkaar gevonden

en dàt telt!

* De TipsToDo-formule en de infosessies/workshops (zie opruimformules) kunnen ook zonder kennismakingsgesprek vastgelegd worden.