Na jouw eerste hulpvraag via mail of telefoon, maken we een eerste afspraak. Dit eerste kennismakingsgesprek* van ongeveer één uurtje is nog steeds vrijblijvend. We leren elkaar beter kennen en zoeken uit of we iets voor elkaar kunnen betekenen… of het ‘klikt’ tussen ons. We gaan rustig rond de tafel zitten en jij gaat vertellen waar het voor jou misloopt, wat voor jou een ideale situatie zou zijn en wat prioritair is. Ik zal op dat moment vooral luisteren naar wat jouw ergernissen en verwachtingen zijn.

 

Om een goed beeld te krijgen van de situatie is het belangrijk dat het intakegesprek doorgaat op de plaats waar de begeleiding ook effectief dient te gebeuren. Voor het vrijblijvend intakegesprek (gesprek + geschikte opruimformule bepalen) betaal je een vast tarief van 55 euro (excl. kilometervergoeding).

Na het gesprek bepaal jij zelf hoe het verder gaat. Omdat elke opruimactie op maat gebeurt, krijg je voor de start een uitgewerkt plan van aanpak met bijhorend kostenplaatje afhankelijk van jouw wensen. Indien gewenst, maken we meteen een afspraak. Wil je liever alles even laten bezinken? Geen probleem, dan laat jij nadien weten of en wanneer we er samen in kunnen vliegen. Jij hebt immers de touwtjes in handen. 

Kijk HIER voor een overzicht van de voorwaarden en mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Je hebt op facebook, op de website of via een ander forum gelezen over ‘NetjesOpOrde’?

Of is het de buurman,

je vriendin of een familielid

die je deze tip gaf? 

Maakt niet uit. 

We hebben elkaar gevonden

en dàt telt!

* De TipsToDo-formule en de infosessies/workshops (zie opruimformules) kunnen ook zonder kennismakingsgesprek vastgelegd worden.

Lees hieronder wat anderen van NetjesOpOrde vinden 

Bedankt voor je praktische hulp, maar vooral voor de warme en zachte manier waarop je mijn zoontje benaderd hebt! Ikzelf heb er meteen ook wat pedagogische vaardigheden uit gehaald! Jij bent echt veel meer dan een opruimcoach. Ik zou het eerder omschrijven als 'opruimLIFEcoach. Iemand die vooral interesse heeft in het verhaal achter de mens en vanuit die optiek het probleem aanpakt. Op deze manier is succes op lange termijn zeker gegarandeerd

Ilse Vanachter (2019...)

Ik hou van orde. Dat geeft me rust in mijn hoofd. Toen ik hoorde dat mijn collega, Gwendoline, ook als opruimcoach werkt en ze met NetjesOpOrde een facebookpagina heeft, ben ik deze pagina meteen gaan volgen. Deze facebookpagina geeft mij vooral een boost om aan de slag te gaan met dingen die ik eigenlijk al weet, maar ook om nieuwe tips te ontdekken die ik dan graag meeneem in mijn dagelijkse routines. 

 

Dus ook ik, die dacht wel te weten hoe je orde creëert, leer toch nog heel wat bij en hoop nog veel bruikbare tips te zien voorbij komen!

 

Tot slot wil ik nog zeggen dat NetjesOpOrde mij vooral ‘geleerd’ heeft dat er niets mis is aan een overdaad aan structuur als dat is wat jij nodig hebt en waar jij je goed bij voelt. En dàt was voor mij wel een belangrijke eyeopener. Dus dankjewel NetjesOpOrde, dankjewel Gwendoline!

Inneke Keersmaekers (2020)

Infosessie 'Orde in je leven, rust in je hoofd' voor Samana (Tongerlo 27/1/2020)

Al een tijdje de NetjesOpOrdefacebookpagina aan het volgen; tevens een infosessie gevolgd; de infosessie werd met heel wat enthousiasme gegeven en zit boordevol tips en herkenning; een aanrader!

Heidi Algoedt (2018)

Toen ik NetjesOpOrde belde, dacht ik dat 'de opruimcoach' zelf wel even in mijn spullen zou vliegen en mijn chaos zou wegwerken. Niets is echter minder waar! Gwendoline gaat veel verder dan dat: Zij zocht eerst uit hoe het komt dat er chaos in mijn leven is. Uren hebben we gepraat met af en toe eens een traantje maar ook vaak met heel wat gelach. Door samen bewust stil te staan bij mijn spullen, heb ik mezelf beter leren kennen. Zij motiveerde me om vooral zelf de handen uit de mouwen te steken, leerde me nieuwe opruimtechnieken en moedigde me steeds opnieuw aan als het even moeilijk ging! Ik kreeg steeds meer zin om zelf aan de slag te gaan en stap voor stap is mijn huisje terug NetjesOpOrde geraakt!

R. D. (2018)

Toegegeven, als alleenstaande man was ik behoorlijk sceptisch. Hoe groot is de kans dat een opruimcoach die ik, als gevolg van de coronacrisis nog nooit heb ontmoet, erin zal slagen mij vanop afstand tot een grondige opruimbeurt te bewegen? Of - nog straffer - mij kan overtuigen om nadien mijn huis opgeruimd te houden. Ondanks mijn aangeboren optimisme, achtte ik de kans heel klein. Nihil. Twee weken, een wagonlading bemoedigende berichten en een straf strategisch plan later was de klus geklaard. Mijn kot kreunt niet langer onder het gewicht van overbodige huisraad en vakkundig weggemoffelde rommel. Integendeel, alles ligt op een logische plaats, netjes gerangschikt en overzichtelijk geordend. En wat helemaal te gek is: ik heb nu opnieuw tijd en ruimte om te doen wat ik graag doe: in kringloopcentra speuren naar leuke hebbedingetjes.
Veel van de tips die Gwendoline tijdens het proces heeft aangereikt, zijn in die mate efficiënt dat ik ze ook nu nog toepas. De drie-minuten-regel (‘Lukt iets binnen de drie minuten, doe het dan meteen’) of de tien-seconden-oefening (‘Neem een voorwerp en beslis binnen de tien seconden wat je ermee wil doen’): ik blijf ze consequent hanteren en houd er elke keer een opgewekt en opgeruimd gevoel aan over.

 

Peter Briers (2020)

Ik moet bekennen, ik heb nog maar net je pagina ontdekt via een vriend, maar ik heb al direct een Eureka ! gevoel. Chaos, de rode draad in mijn leven... Heerlijk enerzijds, om je te laten drijven op de flow, om te doen wat je hart je op dat moment ingeeft, maar tegelijk vaak een ramp voor je huis en huishouden. Tips zijn dus méér dan welkom, ik ben benieuwd om meer te lezen.

Gerda Cools (2018)

Wanneer ik iemand aanbeveel, spelen er bij mij dikwijls zeer subjectieve elementen mee die voor anderen misschien minder van belang zijn. NetjesOpOrde scoorde bij mij van in het begin uitzonderlijk hoog. Vriendelijk, meelevend maar ook recht voor de raap, begaan maar zeer professioneel en een echte doorzetter. En volledig op maat van de klant, waarbij met alle mogelijke bëinvloedende factoren rekening wordt gehouden : financïele sitiuatie, tijd, lichamelijke en geestelijke toestand. Aan dit laatste moet enorm veel aandacht worden besteed, willen de opruimacties slagen EN het resultaat behouden worden! En ik met al mijn lichamelijke EN geestelijke hindernissen kan daarvan meespreken. Voor mij vormde NetjesOpOrde de aanzet tot mijn redding. En naast mijn subjectieve beoordeling, kan ik er sinds kort ook een professioneel en objectieve aan toevoegen. Mijn begeleidster van het Emergo team van Duffel (psychiatrie) heeft het verslag gekregen van NOO en zij stond versteld van de professionele aanpak, van het belang dat er werd gehecht aan de geestelijke impact van rommel op een persoon en van de zeer correcte inschatting van welke aanpak dan ook het beste voor die persoon (ikzelf) zou werken. Het plaatje klopte volledig. Mijn begeleidster was vol lof over Gwendoline haar aanpak. Ze heeft dan ook de contactgegevens van NOO gevraagd!
Wat voor mij al duidelijk was, werd hier professioneel bevestigd. En mijn begeleidster komt regelmatig in contact met mensen die opruimproblemen hebben. Dus NOO, ja hoor Gwendoline : bij deze een dikke pluim voor al je tijd en werk die je in ons, die door het bos effe de bomen niet meer zien staan, steekt!

Linda Verbinnen (2019...)

In een gezin met 2 kleine kindjes is OPRUIMEN echt wel nodig. Dankzij de Tips-To-Do-formule van Gwendoline probeer ik stapje per stapje structuur te krijgen, zodat het toch iets meer opgeruimd blijft. De kindjes zijn nog klein dus dit is HET moment om ook hen erbij te betrekken, vooral dan de oudste dochter van bijna 4. Ook fijn dat Gwendoline na een infosessie nog beschikbaar blijft per mail en ze zo ook nog tips blijft geven en vooral aanmoedigingen. Bedankt!

D.R. (2020)

Ik ben een behoorlijke chaoot als het op mijn huishouden aankomt. Dankzij kleine toepasbare tips van Gwendoline vind ik mijn spullen makkelijker terug en ben ik beter georganiseerd. Bovenal heeft ze me geleerd dat het niet allemaal meteen perfect moet zijn!

Carolien De Bondt (2019)

Ik was 1 van de gelukkigen die de eerste infosessie na de coronastop mocht volgen en ben met een aantal tips en nieuwe inzichten zeer tevreden huiswaarts gekeerd. Deze info-sessie was een toppertje! Dankjewel daarvoor.

Inge Nagels

(Infosessie 'Orde in je leven, rust in je hoofd' voor Samana Mechelen, 7/9/2020)

Nu vind ik van mezelf dat ik behoorlijk netjes ben, maar sommige van de NetjesOpOrdetips zijn echt top! Heel handige tips, korte opruimmomenten die toch echt het verschil maken!

Karolien Zoons (2018)

Enkele kleine tips van NetjesOpOrde maken nu al een groot verschil voor mij. Deze tips zijn heel gemakkelijk toe te passen, ook in een druk (soms chaotisch) gezin! Ik ben echt benieuwd naar meer!!!!!

Wendy Vervoort (2018)