top of page

In de loop der jaren ontdekte ik mijn sterktes en interesses. Beetje bij beetje vielen de puzzelstukjes op hun plaats en toen wist ik het: ik ontdekte dat mijn passie om anderen te helpen én mijn passie voor orde allebei voor datzelfde gevoel van rust in mijn hoofd zorgden. En dat is waar het tenslotte om draait.

 

Ik kan nu via NetjesOpOrde in bijberoep mijn kennis en ervaring doorgeven om daarna mensen (terug) gelukkig te maken. Is er iets mooier dan dat? Dus ik besloot er helemaal voor te gaan en zo kwam ook voor mij beetje bij beetje alles NetjesOpOrde!

Ik behaalde in december 2017 mijn diploma van ‘Personal & Professional Organizer’. Vanaf toen ging het allemaal heel erg snel. Ik zocht een eigen bedrijfsnaam en bracht de nodige formaliteiten netjes in orde. Voorzichtig vertelde ik aan enkele mensen wat ik van plan was en nog voor ik goed en wel gestart was, kreeg ik al een eerste vraag. Mijn droom kreeg vorm en ik was gestart!

Passie en opleiding

Dankzij mijn ervaring als moeder, grafisch vormgever, administratief bediende in de sociale sector én communicatie-en onthaalmedewerker heb ik geleerd om alles steeds NetjesOpOrde te houden!

diploma professional organizer
NetjesOpOrde.jpg
bottom of page